invis on
kokonaisvaltaisten valmiuksiesi laajentamista

Sinun roolisi on avainasemassa potilaidesi pitkäaikaisen suun terveyden kannalta. Siihen kuuluu koko suuhun vaikuttavien asioiden, myös hampaiden virheasennon, huomioon ottaminen. Sekä korjaus- että oikomishoidon tuloksia voidaan parantaa integroidulla Invisalign-hoidolla. Itse asiassa 96 % tutkituista hammaslääkäreistä käyttää Invisalign-hoitoa korjausta edeltävänä tekniikkana.1

Lue alla oleva parhaiden käytäntöjen lausunto, jos haluat lisätietoja oikomiskalvojen sisällyttämisestä hoitosuunnitelmiin.
Parhaat käytännöt
Kehittyvä hammaslääketiede
Kliiniset tapaukset
Ryhdy yhteistyökumppaniksemme
Paras käytäntö: oikomiskalvojen käyttö suusairauksien ennaltaehkäisyssä ja pysäyttämisessä
Kirjoita sähköpostiosoitteesi saadaksesi parhaiden käytäntöjen lausunnon ‘Purentavian diagnosointi ja hoito', jossa selitetään, miten oikomishoidolla voidaan ehkäistä ja pysäyttää suusairauksia ja parantaa elämänlaatua. 1

Kliiniset tapaukset:
Invisalign-hoito ja iTero-skannaus käytännössä

Läpinäkyvät oikomiskalvot eivät ole ainoastaan tehokas hoito malokkluusion hoitoon, vaan ne ovat myös ihanteellinen tapa tarjota minimaalisesti invasiivista hoitoa osana orto-restoratiivisessa työnkulussa. Korjattu purenta edistää ihanteellista ympäristöä tarkoille ja luotettaville tuloksille, eikä aggressiivista hampaiden pienentämistä tarvita.

Tässä on niiden hammaslääkäreiden osuus, jotka käyttävät mieluummin Invisalign-hoitoa pre-restoratiivisena tekniikkana verrattuna hampaiden esivalmisteluun leikkaamalla tai viilaamalla:

93%
hammasimplantit*
95%
laminaatit*
82%
kruunut*
79%
sillat*
84%
komposiitit*
Jos haluat nähdä, millä tavoin Invisalign oikomiskalvot on sisällytetty hoitosuunnitelmiin, selaa alla olevia tapaustutkimuksiamme ja valitse haluamasi tapaukset.
iTero-skannauksen ja kalvo-oikomishoidon edut monimutkaisissa tapauksissa
Kalvo-oikomishoidon käyttö keskilinjan poikkeavuuden ja ahtauden/välien poistamiseen.
Sekä kalvo-oikomishoidon että restauraatiohoidon yhdistelmähoito
Parodontologinen hoito: yksinkertainen ortodontinen korjaushoito
Lähetä tapaustutkimukset suoraan sähköpostiisi
Valitse mistä tapaustutkimuksista olet kiinnostunut, ja anna sähköpostiosoitteesi. Lähetämme ne sinulle.

Maailman johtava kalvo-oikomisen innovaatio

Invisalign-hoito tarjoaa tarkat ja luotettavat hoitosuunnitelmat, jotka luovat vankan perustan parodontin ja ienterveyden parantamiselle,2 sekä esteettisiä etuja

Suorista hampaita 75 % ennustettavammin Invisalign oikomiskalvoilla ja SmartTrack-materiaalilla**

Räätälöidyt hoitomme perustuvat vuosien tutkimustietoon ja yli 9 miljoonan potilaan hoitoon***

Yhdessä voimme muuttaa ja laajentaa käytäntöäsi korvaamattomana kumppanina.

Tarjoa virtaviivaistettu potilaskokemus käyttämällä iTero-skanneria optimoitua liitettävyyttä varten.

Vastuuvapauslausekkeet

* Perustuu kyselytutkimukseen, johon osallistui n=106 eurooppalaista Invisalign-palveluntarjoajaa, joiden on luokiteltu toimittaneen vähintään 10 Invisalign-tapausta viimeisten 12 kuukauden aikana [tammikuu 2019-joulukuu 2019]. Näitä hammaslääkäreitä pyydettiin ilmoittamaan, käyttävätkö he "mieluummin Invisalign oikomiskalvo terapiaa esivalmistelutekniikkana alla mainituissa toimenpiteissä kuin hampaiden esivalmistelua (leikkaamista, ajelua)" hammasimplanttien, laminaattien, kruunujen, siltojen tai komposiittien kanssa. Sisältää Invisalign-hammaslääkärit Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Italiassa ja Pohjoismaissa (Ruotsi, Suomi, Norja, Tanska). Align Technologyn tiedostossa olevat tiedot, 6. elokuuta 2020 alkaen.

**Vertailtuna aiemmin yksikerroksisesta (EX30) materiaalista valmistettuihin Invisalign oikomiskalvoihin.
***Align Technologyn tiedostossa olevat tiedot, 2020.

Viitteet

1. Pacheco-Pereira C,BrandelliJ, Flores-Mir C. Patient satisfaction and quality of life changes afterInvisalign treatment.Am J OrthodDentofacial Orthop. 2018 Jun;153(6):834-41.

2. Invisalignin läpinäkyvillä oikomiskalvoilla hoidetuilla potilailla on parempi parodontiumin/ikenen terveys kuin kiinteillä laitteilla hoidetuilla potilailla.AzaripourAet al. Braces versus Invisalign: gingival parameters and patient satisfaction during treatment: a cross-sectional study.BMC OralHealth. 2015:15-60.

3. Wheeler et al. Aligner-materiaalin vaikutus hampaiden ortodonttiseen liikkumiseen. Journal ofAligner Orthodontics, 2017.1(1): 21-27.

Oletko valmis muuttamaan vastaanottosi ja potilaskokemuksesi?  


Liity meihin